Hozzávalók:
60 dkg liszt
40dkg margarin
20dkg porcukor
2 tojássárgája
2 csomag vaníliás cukor
1,5 csomag sütőpor
reszelt citromhéj
És még:
kókuszreszelék mogyorókrém
málna, barack-és eperlekvár
porcukor
fehér-és étcsokoládé
ételfesték
Elkészítés:
A hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, 3-4mm vékonyra nyújtjuk majd linzer , csillag, szív, kör és fenyőfa kinyomóval kiszúrjuk.
180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
A csillagokat mogyorókrémmel megtöltjük olvasztott csokoládéba mártjuk és kókuszreszelékbe forgatjuk,
a szíveket eperlekvárral megtöltjük és fehér csokival bevonjuk a tetejüket, köröket baracklekvárral töltjük és ét csokival vonjuk be a tetejüket, a linzer formát málna lekvárral és porcukorral szórjuk meg. Majd végül cukormázat simítunk a fenyőfákra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése